Daudzbērnu ģimene Latgalē piedzīvo neticamu veiksmi

tautaruna.lv 24.maijs 2020, 22:04
 
Vladislavs Proškins/F64
30 gadus veca sieviete no Latgales, daudzbērnu ģimenes mamma, momentloterijā laimējusi 150 000 eiro, informē "latloto.lv".
Viņa stāsta, ka bez vīra palīdzības, visticamāk, pie laimesta nebūtu tikuši. “Pagājušajā trešdienā vīrs ienāca mājās un teica, ka viņam jau nedēļu niez kreisā roka. Tieši iepriekšējā vakarā runājām, ka varētu nopirkt kādu biļeti, un kādas gan domas lai domā, lai varētu loterijā laimēt,” stāsta laimētāja.

“Atklāti sakot, jau iepriekš ir bijis tā, ka viņam tā kreisā roka niez te pirms algas dienām, te citkārt, kad nauda gaidāma. Nolēmām - lai notiek, jāpērk loterijas biļetes!”

www. latloto.lv interneta vietnē nopirkuši Vikinglotto un Latloto 5 no 35 un laimētāja jau gribējusi maksāt, bet vīrs ierosinājis piepirkt klāt vēl kādu momentloteriju. “Viņš pats arī sēdēja un kasīja. Te pēķšņi viņš saka - klau, es laikam esmu laimējis! Es saku - nevar būt, bet skatos - patiešām!”

Kā viņi tērēs lielo laimestu, īstas skaidrības vēl nav, un vienīgais pirkums, par ko ģimene jau tagad ir droša - tā būs ietilpīga automašīna. “Mēs dzīvojam laukos, esam daudzbērnu ģimene un ar parasto automašīnu visi kopā nekur nevaram aizbraukt. Tāpēc tagad noteikti pienācis laiks nopirkt automašīnu, lai varam kaut kur doties ar visu lielo ģimeni.”

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka rīdziniece sāk raudāt, atverot loterijas biļeti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas