Pāris Talsu pusē valsts svētkos paši sev sagādā lielu pārsteigumu

tautaruna.lv 17.maijs 2020, 15:24
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
“Visu 4. maiju mani pavadīja svētku sajūta – iekšējs prieks valsts svinību dēļ, tāpēc kopā ar dzīvesbiedru nolēmām, ka jāaizbrauc pēc loterijas biļetēm,” stāsta kundze no Talsu puses, kura Simtgades loterijā laimējusi 10 000 eiro, informē "latloto.lv".
Nesen viņa kopā ar dzīvesbiedru sākusi spēlēt SuperBingo, jo tā esot interesantāk svētdienas rītos skatīties TV pārraidi; tagad reizi pa reizei piepērkot klāt vēl kādu loterijas biļeti.

Tāpēc 4. maija pēcpusdienā kabatā viņiem jau bijušas iepriekš pirktas biļetes ar maziem laimestiem. Nolēmuši nevis izņemt naudu, bet iegādāties trīs jaunas biļetes, arī Simtgadi.

Aizbraukuši mājās, skatījušies televizoru. “Nokasām Piķi - 5 eiro, nokasām Auto loto - nekā. Simtgadi kasīju es pati, un tur jau tā bija - zilā govs parādījās jau pašā augšējā rindiņā! Bet es nevaru teikt, ka laimētāja būtu es viena pati. Ja nebūtu dzīvesbiedra, tad mēs nebūtu iegādājušies iepriekšējās biļetes. Tāpēc būs tikai godīgi, ja atzīšu, ka laimētāji esam mēs abi,” smejas laimētāja.

Par to, kā naudu tērēs, vienošanās vēl nav, bet, visticamāk, jāizvēlas būšot starp divām prioritātēm - vai nu automašīna, vai mājas labiekārtošana.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, ka rīdziniece sāk raudāt, atverot loterijas biļeti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:37

Jaunākās diskusijas