Paziņojums Latvijas skatlogā sasmīdina garāmgājējus

tautaruna.lv 2.maijs 2020, 17:20
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Gints Ivuškāns/F64
Kāda iedzīvotāja sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar asprātīgu ziņu, ko pamanījusi pie kādām durvīm.
Sociālās vietnes Facebook profilā "Skatlogu favorīti" cilvēki dalās ar neparastiem novērojumiem, kurus fiksējuši apkārtnē. Kāda iedzīvotāja, sīkāk gan neatklājot, kur kadrs uzņemts, dalījusies ar neparastu ziņojumu, ko pamanījusi pie kādām durvīm.
Uzraksts vēsta, ka "šā pretīgā vīrusa dēļ darba laiks līdz 16.00", bet zīmes autori cer, ka ne uz ilgu laiku, jo mājās esot bērni, bet "darbs ir vienīgā vieta, kur no tiem var noslēpties".

Ekrānuzņēmums no Facebook/Skatlogu favorīti

Jau vēstīts, ka arī pēc Covid-19 pandēmijas dēļ noteikto ierobežojumu pārskatīšanas, kas valdībā paredzēta nākamnedēļ, ārkārtējo situāciju valstī varētu saglabāt, pieļāvis Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

Viņš norādīja, ka valdībai būs divas iespējas - pagarināt valstī izsludināto ārkārtējo situāciju, pakāpeniski mīkstinot atsevišķus tās ierobežojumus, vai arī atcelt ārkārtējo situāciju, pārceļot daudzus ierobežojumus uz citiem normatīvajiem aktiem. "Tagad mums speciālisti un juristi strīdas, kas būtu labāk, bet ir skaidrs, ka mums vajadzēs soli pa solim kaut ko palaist un skatīties, kāds ir efekts," skaidroja premjers.

Kā ziņots, Covid-19 pandēmijas dēļ Latvijā no 13.marta līdz 12.maijam ir izsludināta ārkārtējā situācija un noteikta virkne aizliegumu un ierobežojumu, kas atstāj negatīvu ietekmi uz daudzām uzņēmējdarbības nozarēm. Ņemot vērā sarežģīto situāciju, valdība un Saeima lēmusi par dažādām atbalsta formām uzņēmējiem un krīzes dēļ bez darba un ienākumiem palikušajiem cilvēkiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas