Šīm horoskopa zīmēm ir vājākā imūnsistēma

Portāls nra.lv 3.maijs 2020, 10:00
 
pixabay
Zināms, ka cilvēku imunitāte pret dažādām slimībām atšķiras un izrādās, ka to ietekmē arī mūsu horoskopa zīme, norāda "TIMESOFINDIA".

Jaunavām ir visvājākā imūnsistēma, jo, lai gan šo zīmju pārstāvji cenšas ēst ļoti balansētas maltītes, tieši visu laiku strādājošais prāts ir viņu lielākā problēma. Jaunavas mēdz sevi iesaistīt visur ar 100% atdevi, pat tur, kur tas nav nepieciešams tādejādi bieži izjūtot nogurumu un spēku izsīkumu.

Radošajiem un sirsnīgajiem Vēžiem mēdz būt veselības problēmas, kas saistītas ar vēderu un gremošanas sistēmu.Vēžiem ne tikai jāpiedomā par savu uzturu, lai uzlabotu veselību, bet arī jāsaprot, kas notiek viņu prātos. Vēži bieži pārāk satraucas par citiem un izdara uz sevi spiedienu, kas ietekmē viņu veselību.

Zivis ir nesavtīgas, empātiskas un bieži ļauj, lai citi viņas izrīko. Kad visu laiku tiek citu vajadzības nostādītas augstāk par savējām, tas sāk ietekmēt veselību. Zivis arī ir ļoti uzņēmīgas pret citu cilvēku toksisko enerģiju, kas kaitē viņu imūnsistēmai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:18

Jaunākās diskusijas