Latvietis Oskars no koronavīrusa izārstējies ar tējām un karstiem dzērieniem

Viktorija Gabrjuna 8.aprīlis 2020, 14:30
 
Ekrānšāviņš no video
Pašlaik Latvijā apstiprināti 16 pacienti, kuri izveseļojušies no Covid-19. Simptomi pazuduši vēl vairākiem, tomēr tikai 16 cilvēkiem divi testi ir apstiprinājuši – vīrusa organismā nav. Viens no viņiem – Oskars Cukmačs, kurš ārstējās Rēzeknes slimnīcā, tika vēstīts Madaras Līcītes materiālā LTV "Panorāmā".

Kā atklāj Oskars, viņš slimnīcā pavadījis 18 dienas.

"Principā ārstēšanās bija ar karstiem dzērieniem un tējām. Nekādas tabletes nedzēru.

Principā varēju ārstēties mājās, bet, tā kā jau biju ticis līdz slimnīcai, mani nevēlējās laist mājās un vajadzēja visu slimību izsēdēt tur. Nebija nekādu slimības pazīmju baigo vai sliktas dūšas un tā, ka viss slikti. Katru dienu palika labāk," pauž Oskars.

Runājot par slimības gaitu, Oskars saka, ka visgrūtāk bijis tas, ka viņš nekur netika laists ārā, taču depresijas nebija.

"Principā ārsti visu šo slimības laiku ar mani neko daudz nerunāja. Ārsti es redzēju reizes trīs četras. Viņa arī nerādījās katru dienu un neko neteica. Es ar māsiņām runāju. Man viņas visu ko nodeva. Visgrūtāk bija, ka mani nekur nelaida ārā. Sēdēju trīs nedēļas četrās sienās. Visi baidījās no manis, visi bija spectērpos. Bet nu vajadzēja saglabāt vēsu prātu, ka tas viss nevilksies mūžīgi. Pašsajūta bija normāla. Depresijā nekritu," atklāja Oskars.

Viņš piebilst, ka visticamāk inficējies Londonā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas