Armands Simsons lūdz atlikt kredīta maksājumus

Viktorija Gabrjuna 1.aprīlis 2020, 9:30
 
Ilze Zvēra/F64
TV spēles "Super Bingo" vadītājs un hokeja kluba "Dinamo Rīga" tehniskais direktors Armands Simsons atklāj, ka visiem saviem kreditoriem aizrakstījis vēstules, lūdzot, lai maksājumus atliek, vēstīts Intas Mengišas materiālā "Armands Simsons netiek galā ar kredītiem" izdevumā "Kas Jauns".
Simons atklāj, ka aizrakstījis gan bankām, gan līzinga kompānijām, gan Valsts Ieņēmumu dienestam, kurā viņam, kā katru gadu, ir parāds valstij.

"Lūdzu, lai visu izskata un atliek. Es pat rakstīju, ka mans lūgums ir atlikt maksājumus uz nenoteiktu laiku, jo nezinu, kad situācija mainīsies un atkal būšu spējīgs visas saistības izpildīt," pauda Simsons, skaidrojot, ka būtisks viņa papildu ienākumu avots bija reklāmas un pasākumu vadīšanas jomas, kas ārkārtējas situācijas dēl ir pilnībā apstādinātas.

Viņš gan uzsver, ka bezdarbnieks nav, jo turpina strādāt "Dinamo Rīga" un arī "Super Bingo" filmēšana aizvien notiek, taču kā daudzbērnu ģimenes galvai viņam ir liela atbildība un tagad viss ir jāplāno un jārēķina, lai pietiktu līdzekļu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas