FOTO: Šādi "airBaltic" repatriācijas reisa pasažierus sagaida lidmašīnas apkalpe

Rita Lazda 27.marts 2020, 15:51
 
twitter.com/ airbaltic
Šodien uz Rīgu tiks veikti repatriācijas reisi no Londonas Apvienotajā Karalistē, Amsterdamas Nīderlandē, Frankfurtes Vācijā un Stokholmas Zviedrijā, liecina informācija Satiksmes ministrijas mājaslapā. Aviokompānijas "airBaltic" pārstāvji publicējuši foto, kurā redzams, kādos tērpos pasažierus sagaida stjuartus.
"Turpinām veikt speciālos reisus, lai mājās nogādātu cilvēkus no Baltijas valstīm. Pasažieru un apkalpes locekļu drošība ir mūsu prioritāte. Drošības dēļ ierastos tērpus esam nomainījuši pret speciāliem aizsargtērpiem. Lidojumu laikā pasažieriem apgādājam pasažierus ar sejas maskām un dezinfekcijas salvetēm," teikts paziņojumā.

Latvijas nacionālās lidsabiedrības "airBaltic" reisi Rīga-Londona izlidos plkst.8 un 9, bet reisi Londona-Rīga izlidos plkst.10.25 un 11.55 - tie ieradīsies Rīgā attiecīgi plkst.15.10 un 16.40.

"airBaltic" reiss Rīga-Amsterdama pacelsies plkst.11, bet reiss Amsterdama-Rīga pacelsies plkst.14.25 un Rīgas lidostā nolaidīsies plkst.17.40.

Savukārt "airBaltic" reiss Rīga-Frankfurte izlidos plkst.13.50, bet reiss Frankfurte-Rīga pacelsies plkst.16.15 un Rīgā nolaidīsies plkst.19.30.

Latvijā reģistrētā lidsabiedrība "SmartLynx Airlines" nodrošinās lidojumus starp Rīgu un Stokholmu. Reiss Rīga-Stokholma izlidos plkst.18, bet reiss Stokholma-Rīga izlidos plkst.19.15 un Rīgas lidostā ieradīsies plkst.21.25.

Pēc 27.marta regulāri Latvijas valstspiederīgo repatriācijas reisi vairs netiek plānoti, ja vien nebūs neparedzētas situācijas, aģentūrai LETA apstiprināja Ārlietu ministrijas (ĀM) preses sekretārs Jānis Beķeris.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas