"Vēlaties kādu nolamāt, nezvaniet"; Rinkēvičs vēršas pie iedzīvotājiem

Baiba Puriņa 16.marts 2020, 14:06
 
Oksana Džadana/F64
Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs sociālajā vietnē Facebook vērsies pie iedzīvotājiem ar lūgumu nenoslogot telefona līnijas, ja zvanītājam nav jautājumu par repatriāciju vai konkrētas problēmas ārpus valsts.
"Šodien apmeklēju kolēģus Konsulārajā departamentā, lai pateiktu viņiem lielu paldies par darbu, atbildot uz jūsu jautājumiem un risinot problēmas. Mēs nemitīgi pieslēdzam papildus līnijas un cilvēku resursus, cenšamies, cik varam, bet ir liels lūgums, ja kādam nav jautājumu par repatriāciju vai konkrētas problēmas ārpus valsts, bet gribas izgāzt sliktu omu un kādu nolamāt, nezvaniet, rakstiet komentārus internetā vai citādi izlādējieties. Katrs tāds zvans atņem iespēju, citiem uzzināt sev svarīgu informāciju vai pieteikties atceļam mājās," raksta ministrs.

Kā zināms, Latvijā koronavīruss "Covid-19" līdz šim konstatēts 34 cilvēkiem, šorīt medijus informēja veselības ministre Ilze Viņķele. Kopā izmeklēti 1 147, Latvijā apstiprināti 34 saslimšanas gadījumi ar COVID-19.

Jau vēstīts, no piektdienas līdz 14.aprīlim Latvijā saistībā ar Covid-19 vīrusu izsludināta ārkārtējā situācija, šajā laikā nosakot virkni ierobežojošu pasākumu ar mērķi ierobežot vīrusa izplatību.

Valdība sestdien arī nolēma, ka 17.marta atcelt starptautiskos pasažieru pārvadājumus caur lidostām, ostām, ar autobusiem un dzelzceļa transportu, izņemot pasažieru pārvadājumus ar valsts gaisa kuģiem un militāro transportu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:53

Jaunākās diskusijas