FOTO: Tādas pusdienas pasniegtas izolētajā Tenerifes viesnīcā

Rita Lazda 26.februāris 2020, 17:29
 
REUTERS/SCANPIX/LETA
Īpaša piesardzība jaunā koronavīrusa "Covid-19" dēļ šobrīd tiek ievērota ne vienā vien pasaules reģionā. Viesnīcā Tenerifē, kur istabās izolēti vairāki simti tūristu, apkalpojošais personāls rūpējas, lai tur mītošie vismaz būtu paēduši.
Kāds vācu žurnālists, kurš raksta vairāku valstu medijiem, mikroblogošanas vietnē twitter publicējis foto, kurā redzams, kāda maltīte pasniegta izolētajā viesnīcā mītošajiem dažādu valstu pārstāvjiem. Tāpat šobrīd vēl neesot skaidrs, kā situācija attīstīsies tālāk.

Ziņu aģentūra LETA jau vēstīja, ka viesnīcā Tenerifē, kur iespējama koronavīrusa "Covid-19" izplatības dēļ savās istabās izolēti simtiem tūristu, atrodas arī viens Latvijas valstspiederīgais, kurš saņem ĀM palīdzību, apstiprināja ministrijas preses sekretārs Jānis Beķeris.

Tenerifē atrodas vēl divi Latvijas valstspiederīgie, kuri neatrodas vīrusa, iespējams, skartajā teritorijā un pēc palīdzības ministrijā nav vērsušies.

Kanāriju salu veselības dienests vēlu pirmdienas vakarā paziņoja, ka itālim pārbaudē konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu un viņš ievietots izolācijā, kamēr viņa rezultāti tiek atkārtoti pārbaudīti Madridē, kā to prasa Spānijas protokols attiecībā uz iespējamajiem inficēšanās gadījumiem ar jauno koronavīrusu "Covid-19".

Viesnīcas klients, kurš apmeties numuriņā, kur iepriekš dzīvoja minētais itālis, ziņu aģentūrai AFP atklāja, ka saņēmis zīmīti, kurā teikts, ka visiem viesiem jāpaliek savās istabās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas