VIDEO: Bukmeikeri paredz, ka Eirovīzijā šogad varētu uzvarēt Lietuva

Baiba Puriņa 25.februāris 2020, 15:22
 
Ekrānuzņēmums no YouTube/Eurovision Song Contest
Šogad bukmeikeru prognozes liecina, ka vislielākās iespējas uzvarēt Eirovīzijā ir mūsu kaimiņvalsts Lietuvas pārstāvjiem.

Jau pavisam drīz - maijā - noritēs viens no lielākajie muzikālajiem pasākumiem Eiropā - Eirovīzijas dziesmu konkurss un bukmeikeri jau tagad ir atklājuši, kuri varētu būt iespējamie favorīti.

Par galvenajiem pretendentiem uz uzvaru nosaukti Lietuvas pārstāvji - muzikālā apvienība "The Roop" ar dziesmu "On Fire", kurai ir 13% iespēja uzvarēt, uzskata bukmeikeri. Piemēram, bukmeikeru kompānija "Betsafe", Lietuvai piešķīrusi koeficientu 4,5.

Vēl starp favorītēm iekļautas Itālija, Rumānija (abām 6% iespēja uzvarēt), kā arī Zviedrija un Krievija (abām valstīm noteikta 5% iespēja uzvarēt konkursā).

Mūsu pārstāve Samanta Tīna ar dziesmu "Still Breathing" ierindota vien 39. vietā ar 1% iespējamību plūkt laurus starptautiskajā dziesmu konkursā.

Jau zināms, ka šogad 65. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss norisināsies Roterdamā, Nīderlandē.

Šogad konkursā piedalīsies 41 dalībvalsts. Latvija piedalīsies otrajā pusfinālā 14. maijā. Par vietu finālā šajā pusfinālā cīnīsies arī Igaunija, Dānija, Austrija, Šveice, Somija, Moldova, Sanmarino, Serbija, Islande, Čehija, Grieķija, Bulgārija, Armēnija, Gruzija, Portugāle un Albānija.

Lietuvas pārstāvji uz skatuves kāps pirmajā pusfinālā un Latvijas iedzīvotāji par vieņiem balsot nevarēs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas