Pazīstams Latvijas stilists TV šovā izpelnās bargu kritiku

Baiba Puriņa 21.februāris 2020, 16:13
 
Ekrānuzņēmums no video/Stilistu kaujas/Skaties.lv
TV3 pārvērtību šovā ”Stilistu kaujas”, vērtējot stilistu paveikto, dalībnieks Artūrs izcēlās ar iespaidīgiem komentāriem, vēsta portāls "Skaties.lv".

Šovā Artūrs piedalījās kopā ar savu mammu Irinu. Artūrs ir viens no Irinas četriem dēliem, kurus sieviete audzina viena pati.

Šova ”Stilistu kaujas” modes ekspertiem bija uzdevums - sapost Irinu uz mazbērna kristībām, un šim mērķim Artūrs bija atvēlējis 210 eiro un 50 centus, kas, kā izrādījās, stilistiem bija liels izaicinājums.

Salikums, ko bija komplektējis populārais stilists Aleksandrs Pavlovs, Artūru nespēja iepriecināt. Tumši zaļo kleitu, kas bija kombinēta ar rozā mēteli, puisis novērtēja kā "nomācošu", "smagnēju", ”diezgan vecišķu” un izteicās, ka šādā tērpā varētu ietērpt savu omīti. ”Es tagad esmu mazliet šokēts. Biju gaidījis, ka būs cits tonis, bet ir atkal zaļš. [...] Es savu mammu laikam neredzu šinī tērpā,” atklāts bija Artūrs. Viņš arī neslēpa, ka šādi tērptai mammai uz pasākumiem līdzi neietu.

Arī stilistes Lauras Valutas izvēle puisim nav gājusi pie sirds. Artūru visvairāk uzrunāja Daces Krieviņas-Bahmanes veidotais tēls - melna kleita ar ziedu akcentiem, kam pieskaņota balta žakete.

Ekrānuzņēmums no video/Skaties.lv/Stilistu kaujas

Par Lauras Valutas tērpu tika iztērēti 210,43 eiro, Aleksandra Pavlova tērpa budžets bija 197 eiro, bet par Daces Krieviņas-Bahmanes tērpu kopsummā tika iztērēti 194,88 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:24

Jaunākās diskusijas