Zvaigznes šodien sola nevis veiksmi, bet īpašu izdošanos

tautaruna.lv 19.februāris 2020, 11:55
 
Elmārs Rudzītis/F64
Zvaigznes sola nevis vienkārši veiksmi, bet īpašu izdošanos dienu, kad iespējams arī saņemt novēlotas kompensācijas un atalgojumus. Dāvana, panākumi karjerā vai parāda dzēšana var būt kāda revanšs vai pat upuris. Izmantojiet varu, bet nepārsniedziet savas pilnvaras. Nestrīdieties ar augstākstāvošām personām.

AUNS. Pirmajā vietā būs karjera, profesionāli pienākumi un kāds liktenīgs jautājums. Liela nozīme būs varas mērogiem. Ļoti svarīgi būs mērķa sasniegšanas līdzekļi. Ir liels risks neveiksmīgi izmantot finanšu līdzekļus.

VĒRSIS. Ļoti ticams, ka saskarsieties ar paši sev radītām grūtībām, turklāt tas var notikt arī tāpēc, ka esat uzticējušies negodprātīgiem un vārdu neturošiem cilvēkiem.

DVĪŅI. Zvaigznes sola uzvaru caur grūtību pārvarēšanu. Nav ieteicams baidīties no pieaugošajām problēmām, jo ir liela iespējamība uzvarēt vai nu pašam, vai ar kāda palīdzību. Jums var palīdzēt kāda ietekmīga persona.

VĒZIS. Liktenis būs labvēlīgs, bet daudzi var būt pat ļoti nepateicīgi un izrādīt sava rakstura sliktās puses, pat pretoties paša veiksmei. Zvaigznes iesaka novērtēt katra brīža unikalitāti, nepretoties progresam.

LAUVA. Diena sola rūpes un pārdzīvojumus, šaubas un bailes. Iespējams, kļūsiet māņticīgi, iespējams, jūs samulsinās baumas. Raizes var vairot nepatīkamas asociācijas ar sliktiem notikumiem pagātnē.

JAUNAVA. Veiksme ir garantēta, bet ne visu saņemsiet bez maksas. Ja jums būs taisnība un jūs to zināt, zvaigznes iesaka riskēt. Tomēr atcerieties, ka tuvākajā laikā partnerim būs liela nozīme.

SVARI. Būs jārēķinās ar ģimenes autoritāti un tradīcijām. Uzmanības centrā var būt teritorijas paplašināšana. Liela ietekme var būt personīgajam ārstam, juristam, kvalificētam palīgam.

SKORPIONS. Ikviens process būs veiksmīgs un izzinošs. Daudz iespaidu var gūt ceļā, komunikācijā, treniņos, pat plānveida procedūrās. Vairosies iespējas. Visinteresantākā informācija tiks pateikta čukstus.

STRĒLNIEKS. Pozitīvu skatu uz dzīvi vairos lielas dāvanas un labs pavērsiens dzīves finansiālajā pusē. Izdosies atrast nepieciešamo informāciju, optimizēt budžetu, restrukturēt vai dzēst parādu.

MEŽĀZIS. Maz dāvanu no fortūnas. Daudziem būs nepieciešami liecinieki viņu panākumiem, balvām un uzslavām. Zvaigznes iesaka vienmēr atcerēties par mēra izjūtu.

ŪDENSVĪRS. Zvaigznes iesaka palikt optimistiem, bet par saviem panākumiem priecāties vienatnē. Ja neciešat izolāciju, panākumus varat atzīmēt ļoti tuvā lokā, lai publiski nav jālielās.

ZIVIS. Kolektīvā veiksme būs tikpat svarīga kā personiskie panākumi. Īstenu prieku sniegs spēja līdzdarboties. Izcili, ja spēsiet priecāties par kolēģu sasniegumiem. Laba diena brīvprātīgo darbam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas