Tēvs cenšas pārdot sniega piku, ko turējis saldētavā 10 gadus

Baiba Puriņa 27.februāris 2020, 16:03
 
pixabay
Lielbritānijā kāds tēvs nolēmis glabāt saldētavā sniega piku pēc tam, kad no ziņām uzzinājis, ka 10 gadus glabāta sniega bumba pārdota par 15 000 mārciņām, vēsta "The Sun".

43 gadus vecais Lī Takeberijs savā saldētavā 2010. gadā pēc pikošanās ar draugiem savā saldētavā ielicis sniega piku. Sniega pika ievietota pārtikas saldēšanas maisiņā.

"Neticami, nespēju noticēt, cik labi tā saglabājusies," pārsteigts ir pats Lī. Viņš atklāj, ka ideja radusies pēc ballītes ar draugiem, kad iereibušie vīri metušies sniega kaujā.

"Pēc desmit gadiem tā joprojām ir vesela. Es gribu to pārdot. Mana sieva domāja, ka esmu traks un tā laikam arī ir. Sniega pika saldētavā aizņēma daudz vietas. Mēs ar sievu tagad esam šķirušies, bet es ceru ar sniega piku nopelnīt daudz naudas," atklāts ir Lī.

Lai gan vīrietis necer, ka nopelnīs 15 000 mārciņas par 10 gadus veco sniega piku un viņam arī nav ne jausmas, kā viņš to nogadās pircējam, Lī uzskata, ka tagad ir pienācis laiks kādam citam to iegūt savā īpašumā. Pagaidām par piku interneta veikalā "eBay" tiek solīti 99 pensi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:56

Jaunākās diskusijas