Nama iedzīvotājus pārsteidz kaimiņu atstāta zīmīte par bezvadu internetu

Baiba Puriņa 22.februāris 2020, 12:31
 
pixabay
Kāda daudzdzīvokļu nama iedzīvotājus pārsteigusi kaimiņu atstātā zīmīte par bezvadu internetu.
Sociālajā vietnē "Twitter" publicēts attēls, kurā redzama kaimiņu atstāta zīmīte nama iedzīvotājiem.
"Cienījamie kaimiņi, lūdzam izslēgt uz nakti vai prombūtnē Wi-Fi. Tas negatīvi ietekmē cilvēku veselību. Paldies!" rakstīts paziņojumā.

Ekrānuzņēmums no Twitter/Nils Putnins

Ieraksta autors piebilst, lai komentētāji iesaka, kādu atbildi atstāt zīmītes autoriem. Komentētāji naski dalījušies ar ieteikumiem. "Ja rūteris novietots āderu krustpunktā, negatīvā ietekme tiek neitralizēta," rakstīts vienā no komentāriem. "Folijas naktskrekls palīdzot," risinājumu rod cits komentētājs. "Piemet klāt savam WiFi nosaukumam 5G beigās. No rīta būs mācītājs atvilkts," ironisks ir vēl viens komentētājs. "Ja dzer seleriju sulu, ietekme no negatīvas kļūst par pozitīvu," ieteikts komentārā.

Jāatzīmē, ka nesen Latvijā lielu satraukumu sabiedrībā izraisīja 5G interneta ieviešana un tā neskaidrā ietekme uz cilvēku veselību.

Jau vēstīts, ka pērn jūlija beigās Latvija kļuva par vienu no pirmajām valstīm pasaulē, kur ieviesa 5G. Pārsvarā 5G interneta priekšrocības un labumi tiek slavēti - 5G izmanto lielu datu kopu pārradīšanai, ar kādām strādā uzņēmumi un pārvaldes iestādes. 5G uzlabošot pilsētas infrastruktūras, industrijas un transporta drošību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:04

Jaunākās diskusijas