FOTO: Kāpēc brīdinājums par vētru "Deniss" BBC ziņās sasmīdinājis britus?

Baiba Puriņa 17.februāris 2020, 22:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter/BBC/The Sun
BBC rīta programmas laika ziņu skatītāji ievērojuši, ka brīdinājums par vētru" Deniss", kas skārusi Lielbritāniju un tās apkaimi, uz ekrāna ieguvusi savdabīgu formu, informē "Daily Mail".

Ziņās, brīdinot par vētru Velsā, iezīmētās apkaimes vizuālā forma ekrānos veidojusi falla formu, tādejādi sasmīdinot daudzus televīzijas skatītājus.

Īstu komentāru "vētru" šis novērojums izraisījis soctīklos, kuros daudzi joko, ka virs Velsas gaidāms liels "vīrieša loceklis". "Uzmanieties velsieši. Debesīs ir kaut kas savāds..." sociālajā vietnē "Twitter" raksta kāds komentētājs. "BBC cilvēki uzzīmējuši lielu locekli virs Velsas. Milzīgs dzintara krāsas locekļa brīdinājums."

Jau vēstīts, ka lidsabiedrības "British Airways" un "easyJet" sestdien apliecināja, ka saistībā ar vētras "Deniss" tuvošanos Lielbritānijas piekrastei šajā nedēļas nogalē atcelti simtiem avioreisu, kas ietekmēs aptuveni 10 000 pasažierus.

Varas iestādes īpaši aicinājušas cilvēkus nostiprināt dārza mēbeles un batutus, kas vētras "Siara" laikā tika nesti pa gaisu un dažkārt nokrita uz dzelzceļa sliedēm.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas