Kas ir pērnā gada sliktākās filmas un aktierdarbi? Nosauktas "Zelta avenes" nominācijas

Baiba Puriņa 11.februāris 2020, 18:48
 
AFP / Scanpix / LETA
Tradicionāli katru gadu pēc "Oskaru" sadalīšanas Holivudā notiek arī sliktāko pērnā gada filmu apbalvošana ar "Zelta avenes" balvu.

Šogad nominācijā par sliktākās filmas godu "cīnīsies" piecas pretendentes - "Kaķi" (Cats), "The Fanatic", "The Haunting of Sharon Tate", "A Madea Family Funeral", "Rembo V" (Rambo: First Blood).

Sliktākā aktiera kategorijā nominēti Džeims Franko (Zeroville), Deivids Hārbors (Ellespuika), Metjū Makonahijs (Serenity), Silvestrs Stallone (Rambo: First Blood) un Džons Travolta (The Fanatic, Trading Paint). Otrā plāna aktiera nominācīja - Džeims Kordens (Kaķi), Tailers Perijs (kā Džo un kā tēvocis Hītrovs - A Madea Family Funeral), Sets Rogens (Zeroville) un Brūs Viliss (Stikls).

Savukārt sliktākās aktrises godam nominētas Hilarija Dafa (The Haunting of Sharon Tate), Anna Hetaveja (Krāpnieces, Serenity), Frančeska Haijvarda (Kaķi), Tailers Perijs (kā Mēdeja - A Madea Family Funeral), Rebela Vilsona (Krāpnieces). Bet otrā plāna lomās - Džesika Častina (X cilvēki: Tumšais Fēnikss), Kesija Deivisa (A Madea Family Funeral), Džūdija Denča (Kaķi), Fenessa Pineda (Rambo: First Blood) un Rebela Vilsona (Kaķi).

"Zelta avene" ir antibalva, kas atzīmē gada sliktāko filmu, aktieru sliktākās lomas, scenāriju, režiju, kinodziesmu. Tā tika izveidota kā Amerikas Kinoakadēmijas balvas pretstats. Zelta Avenes balva parasti sastāv no plastmasas avenes, kas nopūsta ar zelta krāsu uz plastmasas pametnes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas