VIDEO: Latvijas iedzīvotāja nopērk "brīnumierīci", kas patiesībā varētu būt bīstama

Viktorija Gabrjuna 16.februāris 2020, 16:13
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Uzzinot, ka radiniece par 1200 eiro nopirkusi “Eastcon Motus” preču zīmes lāzerierīci, kas prezentēta un pārdota kafejnīcā, Santa uzskata, ka nauda izmesta vējā un ir bažas, vai tikai, ar to rīkojoties, vēl nenodarīs kaitējumu veselībai, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Kad kafejnīcā prezentēts lāzers mājas lietošanai, solīti brīnumi un veselības uzlabojumi. Klienti kārdināti pirkt ierīci, jo tad nevajadzēšot tērēt naudu medikamentiem un par ārstiem varēšot aizmirst. Ar ierīces palīdzību izārstēšot čūlas, zobu sāpes, asinsvadu problēmas un daudzas citas kaites.

Santas radiniece kritusi kārdinājumā un ierīci nopirkusi. Viņai uzreiz piedāvāts noformēt kredītu. Tā arī izdarījusi. Tagad kundzei esot brīnumierīce un kredītsaistības trīs gadu garumā. Santa atradusi informāciju, ka tāda pati ierīce interneta veikalos maksājot aptuveni 200 eiro, taču nobažījusies ne tik daudz par nelietderīgi iztērēto naudu, lai gan starpība esot 1000 eiro, bet par iespējamām veselības problēmām.

Ka Santas bažas nav bez pamata, apstiprina medicīnas zinātņu doktore Inese Kokare. Lāzerterapijas ierīces, kas paredzētas lietot mājas apstākļos, neiesaka iegādāties un lietot, pirms konsultācijas ar fizikālās medicīnas ārstiem, kuri vislabāk pārzina šo jomu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas