Kādas ir katras horoskopa zīmes sliktākās īpašības

Baiba Puriņa 8.februāris 2020, 10:13
 
pixabay
Daudz tiek aprasktītas pozitīvās horoskopu zīmju īpašības, taču, kā zināms, cilvēkiem piemīt arī īpašības, ar kurām īpaši nelepojamies. Portāls "Elite Daily" atklāj, kādas ir horoskopu zīmju sliktās īpašības.

Auni ir impulsīvi un viņi mēdz būt savtīgi, nenobrieduši un vienmēr dara visu, lai panāktu to, ko vēlas.

Vērši ir lēni, ietiepīgi un slinki materiālisti. Viņi ir arī alkatīgi un būtu gatavi vienkārši sēdēt un skaitīt naudu, turklāt, viņi nekad neatturēsies pamācīt citus, kā pareizi dzīvot.

Dvīņi, savukārt, esot sekli. Viņiem pašiem gan parasti šķiet, ka viņi ir gudri un zinoši, taču sarunas laikā ikviens ātri saprot, ka patiesībā viņu zināšanas ir virspusējas. Dvīņi lielākoties ir viduvēji, sekli cilvēki, kuriem trūkst dziļākas izpratnes par dažādiem jautājumiem.

Vēži ir ļoti jūtīgi, tāpēc bieži citiem ir grūti izprast viņu patiesās emocijas, taču tieši šīs horskopa zīmes pārstāvji ir lielākie čīkstētāji un mūždien padara sevi par "cietējiem".

Lauvas ir tik ļoti pārņemtas ar sevi, ka viņi pat nepamana, cik patiesībā nepārliecināti par sevi ir. Viņi ir despotiski un mēdz apveltīt citus ar tukšiem komplimentiem tikai, lai iegūtu sev vairāk atbalstītāju.

Jaunavas parasti ir saspringtas, neirotiskas un mīl kontrolēt visu sev apkārt. Šīs horoskopa zīmes pārstāvji nemāk atpūsties, tāpēc bieži viņi ir labi darbinieki, taču ļoti kaitinoši dzīves partneri.

Svari ir pašas liekulīgākās horoskopa zīmes. Viņi arī ir ļoti neizlēmīgi, tāpēc, piemēram, doties ar viņiem kopā baudīt maltīti ir šausmīgi, jo viņi nespēj pieņemt lēmumu.

Skorpioni ir seksuāla horoskopa zīme, tāpēc starp tiem nereti meklējami lielākie izvirtuļi. Tāpat viņiem patīk vērot citu ciešanas un tie nekad aiz sevis neuzkopj.

Strēlnieki var radīt nepareizu priekštatu ar savu spēju būt filozofiskiem un apgarotiem. Patiesībā viņi ir "tukši" cilvēki, kuriem svarīgāka par visu ir citu uzmanība.

Mežāžiem svarīgs ir sociālais stāvoklis, pēc kura viņi vērtē arī citus. Tieši šīs horoskopa zīmes paŗstāvji nereti ir tie, kuri izmanto katru iespēju, lai pakāptos augstāk pa "sociālajām kāpnēm".

Ūdensvīri ir "vilki aitas ādā". Viņiem nepārtraukti vajadzīgi apliecinājumi, ka viņi ir unikāli, kamēr patiesībā viņos nav nekā īpaša. Ūdensvīri darīs visu, lai citiem liktos interesantāki.

Zivis ir pārāk sentimentālas un mēdz "plūst pa straumi". Viņas nekad nezina ko grib un kur vēlas nonākt.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas