No kādiem ēdieniem jāizvairās horoskopa zīmēm

Baiba Puriņa 9.februāris 2020, 10:49
 
pixabay
Daudzveidīgajā un plašajā pārtikas produktu izvēlē, varam apjukt, izvēloties veselīgākos ēdienus. Izrādās, ka arī horoskopa zīme nosaka, kādus ēdienus izvēlēties, bet no kādiem labāk izvairīties, norāda portāls "Medium".

Auniem ir stipra imūnsistēma, taču tieši šīs horoskopa zīmes pārstāvjiem ir lielāks risks ciest no sirds un ādas problēmām. Auniem jāizvairās no alkohola, kā arī asiem un sālītiem ēdieniem. Priekšroka jādod gurķiem, olīvām, spinātiem un banāniem, kas palīdzēs aknu darbībai.

Vēršiem ir stiprs ķermenis un viņi ir izturīgi, taču ar lielu apetīti, tāpēc tiem jāizvairās no barojošiem ēdieniem un jāmēt līkums ātro uzkodu restorāniem. Vislabākā izvēle būs svaigi dārzeņi, īpaši redīsi un puķkāposti.

Dvīņi ir uzņēmīgi pret stresu, tādēļ tiem jāizvairās no kafijas, ēdieniem, kas satur raugu un sakņaugiem. Vslabāk ēst pākšaugus, plūmes, spinātus, zivis, jūras veltes un rīsus.

Vēžu veselība parasti ir trauslāka jaunībā, taču ar gadiem tā kļūst stiprāka, bet lielākās problēmas parasti sagādā gremošanas sistēma. Vēžiem jāizvairās no eļļainiem ēdieniem, sāls un pārstrādātiem cukuriem. Labāk izvēlēties augļus, sautētus dārzeņus un dabiskus cukurus.

Lauvām ir laba veselība, tāpēc būtībā šīs horoskopa zīmes pārstāvji var ēst visu, ko vēlas, ja vien nepārspīlē ar to.

Jaunavām, savukārt, jāuzmanās ar šokolādi un produktiem, kas ir barojoši. Jaunavām ir svarīgi uzņemt nepieciešamo daudzumu šķiedrvielu un Omega-3 baktēriju, kas ir avokado, olās, zivīs un jūras veltēs.

Svariem jāizvairās no alkohola un pārstrādāta cukura, jo tiem ir liels risks saslimt ar aknu slimībām. Labāk izvēlēties mellenes, jūras veltes, sarkanās vīnogas, ķiplokus un olīveļļu.

Skorpioniem nereti ir problēmas ar urīnpūsli, tāpēc alkohols noteikti nebūs tā labākā izvēle. Tāpat jāizvairās no eļļainiem ēdieniem, bet to vietā labāk ēst sparģeļus, gurķus, banānus, mandeles, kokosriekstus vai tomātus.

Strēlnieki mēdz aizrauties ar gastranomiskām baudām, kas noved pie liekā svara. Viņiem jāizvairās no šokolādes, mērcēm un cukura, dodot priekšroku tādiem dārzeņiem kā bietes un tomāti, kā arī zivīm un vistai.

Mežāžiem jāstiprina kauli un zobi, tāpēc jāizvairās no gāzētiem dzērieniem, šokolādēm un pākšaugiem. Priekšroka jādod ar kalciju bagātiem produktiem, kā pienam, sieram, sardīnēm, pupām un vīģēm.

Ūdensvīriem ēdiena izvēlē jābūt īpaši uzmanīgiem un jāizvairās no ēdieniem, kas rada slodzi sirdij - taukiem, sāls, cukura. To vietā jāēd spināti, mandeles, valrieksti, jūras veltes, kā arī augļi.

Zivīm jācenšas lietot pēc iespējas mazāk alkohola, kā arī jāizvairās no eļļainiem un sālītiem ēdieniem. Arī kafija nenāks par labu šai horoskopa zīmei. Zivīm jāēd ar dzelzi un proteīniem bagāti ēdinei - olu baltumi, kaltēti banāni, spināti, rozīnes, dateles.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:02

Jaunākās diskusijas