Sieviete Vecumniekos nopērk brīnumiekārtu, kas samazina elektrības patēriņu

tautaruna.lv 23.janvāris 2020, 13:09
 
Ekrānšāviņš no video
Brīnumiekārta it kā ierobežotu laiku pieejama ar iespaidīgu atlaidi un nopērkama vien par 39,99. Aprakstā esot minēts, ka ar tās palīdzību iespējams samazināt elektroenerģijas patēriņu pat par 50 procentiem, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Šādu iekārtu pasūtīja arī Sarmīte no Vecumnieku novada, kurai nācās piemaksāt arī par piegādi. Līdz ar to ierīce kopumā izmaksājusi 47,90 eiro.

"Šo iekārtu vienkārši jāpieslēdz pie strāvas. Rakstīts, ka iekārta elektroenerģiju nepatērē. Pieslēdzot pie tīkla, tā sākot strādāt un samazināšoties rēķins par elektrību. Vēl pie tam par 50 procentiem. Mājaslapā ir dažādi komentāri, kuros rakstīts, ka cilvēki grib nopirkt saviem vecākiem. Kad mans dēls atvēra šo lapu, viņš teica, ka tas viss ir safabricējums," pauda Sarmīte.

Jau pavisam drīz sieviete saprata, ka ar iekārtu nav iespējams sasniegt cerēto, tādēļ sākusi meklēt veidu, kā iekārtu atgriezt pārdevējam un atgūt iztērēto naudu. Pārdevēju nav iespējams sazvanīt pa norādīto tālruni.

“Sadales tīkls” elektrozinību mācību vadītājs Artūrs Šmats atkārto, ka uzņēmums jau reiz brīdinājis Latvijas iedzīvotājus par to, ka šādā veidā neesot iespējams samazināt uzskaitītās elektroenerģijas apjomu.

Patērētājiem tiek ieteikts atvienot neizmantotās iekārtas no tīkla, šādā veidā samazinot patēriņu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas