Pircējs viļas par "Latvijā ražoto" sviestu

tautaruna.lv 25.janvāris 2020, 18:42
 
Dāvis Ūlands/F64
Kāds iedzīvotājs sociālajā vietnē Facebook dalījies ar negatīvu pieredzi, kādu tam sagādājis "Latvijā ražots" sviests.

Pircējs atklāj, ka vēlējies iegādāties Latvijā ražotu preci, lai atbalstītu pašmāju ražotājus, taču vīlies dubultā, konstatējot, ka sviestam ir ne tikai margarīna piegarša, bet arī to, kas tas nebūt nav ražots Latvijā.

"Šodien vēlējos atbalstīt Latvijas ražotāju, to arī izdarīju. Pagaršojot sviestu sajutu, ka viegli garšo pēc margarīna. Tad vēlējos noskaidrot sastāvu, bet atklājums bija tas, ka produkts ir ražots Vācijā pēc Latvijas piens pasūtījuma..." pārsteigts ir produkta pircējs.

Komentāros cilvēki atklāj, ka daudziem nācies saskarties ar līdzīgu pieredzi, iegādājoties "Latvijā ražotus" piena produktus. "Es arī esmu pamanījusi, ka aizdomīgi uzrakstīts, nevis Trikātas sviests, bet Trikata sviests, sāku pētīt, izrādās, ka Trikāta tur “blakus nestāv..” Secinājums: uzmanīgi jālasa ko pērkam!" norāda, kāda komentētāja.

Jāteic, ka pircējiem jau iepriekš ir gadījies saskarties ar dažādiem savādiem novērojumiem tirdzniecības vietās par "Latvijā ražotiem" produktiem. Piemēram, jau ziņojām, ka kāds acīgs pircējs pamanījis ko neparastu uz gurķa etiķetes, uz kuras norādīts, ka, lai gan tas ir Latvijas lauku gurķis, tā ražotājvalsts ir Turcija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas