VIDEO: Nofilmē bīstamu ugunsgrēku Imantā

tautaruna.lv 21.janvāris 2020, 13:11
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nedēļas nogalē Rīgas mikrorajonā Imantā izcēlies bīstams ugunsgrēks, kas izpostījis divus dzīvokļus un pakļāva briesmās tuvākos kaimiņus, kā arī paša mitekļa saimniekus, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Bīstamais ugunsgrēks izcēlās Kurzemes prospektā 124. Viss sācies ap plkst. 14.00, kad devītajā stāvā mītošie savos dzīvokļos sajutuši deguma smaku. Mājinieki ātri vien noskaidrojuši, kur atrodas ugunsgrēka perēklis, saukuši palīgā ugunsdzēsējus.

No degošā dzīvokļa ārdurvīm pa šķirbām jau nākuši dūmi, bet uz klauvējieniem neviens neatsaucies, taču daudz dramatiskāk situācija izākstījusies no nama pagalma puses.

Ugunsgrēks strauji izplātījies pa mitekļa sienām un griestiem, turklāt nedz glābējiem, nedz kaimiņiem nav bijusi ne mazākā skaidrība, vai telpās atradusies kāda dzīva dvēsele. Ugunsdzēsēji pie nama piebraukuši ar auto pacēlāju. Kamēr vīri kāpuši grozā, tikmēr cita ekipāža evakuējusi astotajā un devītajā stāvā mītošos.

Glābēji, kas darbojušies kāpņutelpā, pirmie tikuši degošajā miteklī un gandrīz pēdējā brīdī no liesmām izglābuši kādu vīrieti, kurš atradies guļamistabā. Izglābtais kungs nonācis mediķu aprūpē. Pēc apskates viņš aizvests uz slimnīcu.

Glābēji veiksmīgi norobežojuši uguns izplatīšanos, un trīs stundu laikā postu pilnībā likvidējuši.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas