Populārajam restorānam "36.līnija" izdevies atjaunot darbību

Viktorija Gabrjuna 20.janvāris 2020, 10:55
 
facebook.com
Iecienītā Jūrmalas restorāna "36. līnija" līdzīpašnieks Lauris Aleksejevs sociālajos tīklos paziņojis, ka restorāns atradis jaunas telpas un atsācis darbību.

Kā sociālajos tīklos raksta Aleksejevs, viņi ir "nesalaužami".

Lauris informē, ka restorāns tagad atrodas Jūrmalā, Dubultos, Baznīcas ielā 2b.

"Neiespējamais ir iespējams," piebilst Aleksejevs.

Kā zināms, iepriekš populārajam restorānam nācās apturēt savu darbību dabas aktīvistu sūdzību dēļ.

"Kopš 2015. gada mūs vajā dabas aizstāvji sniedzot Tiesās pretenzijas par prettiesiskiem JPD pieņemtiem aktiem, kas saistīti ar mūsu restorāna adresi - 36. līnija 1202, Jūrmala.
Saskaņā ar Vides aizsardzības likuma 9. pantu jebkurš Latvijas pilsonis var apstrīdēt jebkuru pašvaldības izsniegtu aktu, diemžēl ir pilsoņi, kas to izmanto ļaunprātīgi.
Izmantojot iepriekšminēto, esam cietuši arī mēs. Uz doto brīdi ir atvērtas vairākas tiesvedības (neviena nav līdz galam izskatīta), kurās visās esam snieguši paskaidrojumus, sadarbojamies šajos jautājumos ar Ekonomikas ministriju, VARAM un Jūrmalas Pilsētas Domi (JPD).
​Ņemot vērā to, ka pēc likumdošanas varam strādāt, jo abām ēkām pārtraukt ekspluatāciju JPD nav tiesiska, bet JPD ir spiesti to darīt, katru dienu uz restorānu tika sūtīta Policija, kārtējā akta sagatavošanai, un mēs vairs nespējām pasargāt klientus no šī, tika pieņemts smags lēmums - uz laiku restorānu aizvērt.
​Ar šo gribam informēt:
1. Mēs Jūs nepametīsim, priecāsimies Jūs redzēt jau tuvākajā laikā citās telpās - Jūrmalā.
2. Turpinām cīnīties par 36. līniju - svarīgi Tiesas lēmumi, no kuriem ir atkarīga mūsu pastāvēšana 36. līnijā:
a. Līdz 06.02.2020 tiek izskatīts mūsu lūgums par kafejnīcas Apetite ēkas ekspluatācijas atjaunošanu, kuru apturēja balstoties uz pretenziju par JPD būves ieceres akceptu saskaņā ar Vides aizsardzības likuma 9. pantu.
b. 07.02.2020 ir jāizskata mūsu lūgums atjaunot apstrīdēto īslaicīgas būves būvvatļauju restorāna ēkai, kura ir apstrīdēta saskaņā ar Vides aizsardzības likuma 9. pantu.," iepriekš tika vēstīts Facebook.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas