Liepājnieci pārsteidz jūras krastā atrastais

tautaruna.lv 20.janvāris 2020, 12:10
 
pixabay.com
Piektdienas rīts izvērtās ļoti neparasts liepājniecei Zandai Grebei. Viņa ilgi sapņojusi jūrā atrast pudeli ar vēstījumu, un nu tas ir izdevies, raksta portāls "liepājniekiem.lv".

Liepājā dāma dzīvo jau 12 gadus. "Parasti cilvēki grib atrast dzintaru, es visu šo laiku ļoti gribēju atrast pudeli ar zīmīti iekšā. Ticēju, ka šādas lietas var notikt ne tikai romantiskās filmās, bet arī reālajā dzīvē," stāsta Z.Grebe.

Staigājot gar jūras krastu, viņa ieraudzījusi pudeli. "Tā bija ar korķi, tāpēc uzreiz piesaistīja manu uzmanību."

Liepājniece atzīst - pirmo reizi ir patiesa nožēla, ka līdzi uz jūru netika paņemts telefons. "Sanāktu fantastiska bilde," saka Z.Grebe.

Ir bijuši gadījumi, kad Baltijas jūras krastā tiek izskalotas pudeles ar apsveikumiem dzimšanas dienā, novēlējumiem vai kāda cilvēka sapņiem. Z.Grebei bija cerība, ka viņas gadījumā vēstījums tomēr ir īpašs.

"Attaisīju pudeli un izvilku ārā zīmīti. Cerēju, ka tā ir no kāda ārzemnieka, tā arī izrādījās. Uz lapas bija uzrakstīts telefona numurs un vārds. Uzreiz sazinājos ar cilvēku, izrādījās, ka tas ir Somijas iedzīvotājs, kurš jau 15 gadus sūta šādus vēstījumus, bet neviens tā arī nav atbildējis.

Viņam bija pārsteigums, kad sazinājos ar viņu. Agrāk viņš rakstījis garas vēstules, bet, tā arī nesagaidot atbildes, tagad aprobežojas ar telefona numuru un vārdu. No zīmītes autora uzzināju, ka šo vēstījumu viņš nosūtījis pirms diviem mēnešiem.”

Avots: www.liepajniekiem.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas