Savādi! Maskās tērpti vīrieši iebrūk dzīvoklī un neko nepaņem

tautaruna.lv 12.janvāris 2020, 20:16
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Andrejs Strokins/F64
Kāds neparasts stāsts vismaz pagaidām rada vairāk jautājumu nekā atbilžu. Gaišā dienas laikā kādā dzīvoklī Brīvības gatvē ielauzušies divi maskās tērpti cilvēki, kuri pārmeklējuši mitekli, taču neko pat nepaņemot, metušies prom, vēsta raidījums "Degpunktā".

Īsi pēc plkst. 9.00 galvaspilsētas policisti saņēmuši izsaukumu, kas licis nekavējoties ieslēgt bākugunis. Kāda Brīvības gatves nama iemītnieki bija piefiksējuši bīstamu situāciju un atklāja, ka vienā no pirmā stāva dzīvokļiem tik tikko ar varu ievilkta kāda sieviete.

Uz notikuma vietu nosūtītas divas policijas ekipāžas. Ierodoties notikuma vietā, policija piezvanīja pie dzīvokļa durvīm, kuras atvēra vīrietis. Likumsargi jautāja, kur atrodas sieviete, uz ko viņš norādīja, ka viņa ir turpat dzīvoklī. Sākotnēji sniegtā informācija neapstiprinājās, jo vīrietis un sieviete bija savstarpēji pazīstami.

Tomēr acīmredzami šokētie, dzīvoklī sastaptie ļaudis atklāja, ka kāds incidents tik tiešām noticis. Tikko pie viņiem ielauzušies divi nepazīstami tipi. Vīrietis stāstīja, ka viņu pagrūduši un pa aci iesituši maskās tērpti cilvēki - viņi runājuši krievu valodā un bija ģērbušies melnās drēbēs. Par lielu izbrīnu policistiem, cietušie atteicās gan no mediķu palīdzības, gan no Valsts policijas iesaistīšanas.

Šobrīd likumsargi, ņemot vērā saņemto informāciju, uzsākuši pārbaudi un skaidro, kas tad patiesībā risinājies Brīvības gatves namā, kā arī mēģina noskaidrot, kas bija melnajās maksās tērptie vīri un kādi tad bija viņu nodomi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:26

Jaunākās diskusijas