Horoskopa zīmes, kurām nav jāveido attiecības savā starpā

tautaruna.lv 12.janvāris 2020, 10:02
 
pixabay
Katrai horoskopa zīmei ir sava pievilcība, taču ne visas ir savā starpā saskanīgas. Astroloģe Keitija Bīla atklāj, kurām horoskopa zīmēm labāk savā starpā neveidot romantiskas attiecības.
Astroloģe gan atzīmē, ka nevajadzētu uzreiz šķirties, ja pēkšņi izrādās, ka otrā pusīte pārstāv horoskopa zīmi, kas atzīmēta kā nesaderīga. "Uztveriet to kā piesardzību. Nav noteiktu likumu par savstarpējo saderību," astroloģe pauž portālam "Reader's Digest".

Auniem nav ieteicams veidot romantiskas attiecības ar Vēršiem, Vēžiem, Jaunavām un Mežāžiem. Auniem patīk dominēt un viņi var būt diezgan ietiepīgi, bet nosauktās horoskopa zīmes uzskatīs viņus par pārāk nepacietīgiem un pārgalvīgiem.

Vēršiem jāizvairās no kopdzīves ar Dvīņiem, Lauvām, Strēlniekiem vai Ūdensvīriem. Vēršiem patīk ūzmanība un mīlestības apliecinājumi, ko viņi nesaņems no nosaukto horoskopa zīmju pārstāvjiem.

Dvīņiem patīkot jautrība un viņi vienmēr meklējot piedzīvojumus, tāpēc tiem ir grūti sadzīvot ar Vēršiem, Vēžiem, Jaunavām un Mežāžiem, kuri tos uzskata par pārāk virspusējiem un neuzticamiem.

Ar Mežāžiem labas attiecības spēj veidot tikai dažas no horoskopa zīmēm, jo viņi spēj būt pārāk nopietni un pragmatiski. Īpaši grūti attiecības viņiem ir veidot ar Auniem, Dvīņiem, Lauvām, Strēlniekiem un Ūdensvīriem.

Kamēr Skorpioni skaitās visiekārojamākā horoskopa zīme, Jaunavām būs grūti ar viņiem veidot romantiskas attiecības.

Svaru rakstura īpašības var šķist kaitinošas Strēlniekiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas