VIDEO: Latviešu friziere pastāsta, kas notiek konkursa "Miss Universe 2019" aizkulisēs

tautaruna.lv 11.janvāris 2020, 15:20
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Frizūru meistare un stiliste Kristīne Laizāne atgriezusies no Atlantas, kur prestižajā konkursā “Miss Universe 2019” veidojusi matu sakārtojumus pasaules skaistākajām meitenēm, vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Konkurss norisinājās jau 68. reizi, tajā piedalījās 92 skaistules no visas pasaules. Kristīne Laizāne bija pirmā no Baltijas valstīm, kas piedalījās šāda mēroga konkursā, un ir sajūsmā par tur gūto pieredzi un valdošo atmosfēru.

Frizieri bijuši ļoti izpalīdzīgi, un konkursa “Miss Universe 2019” dalībnieces mīļas, bez īpašām kaprīzēm.

Par darbu “Miss Universe” meistari nesaņem atalgojumu, jo tas ir goda un prestiža jautājums strādāt šāda līmeņa konkursā. Konkursa pirmajā dienā Kristīne pucēja “Mis Visums” jeb “Miss Universe 2019” meiteni no Dienvidāfrikas. Tad pat nenojauta, ka tieši šī meitene iegūs 2 miljonus vērto kroni, kas paliek viņas īpašumā, un kļūs par skaistumkaralieni.

Katru skaistumkonkursa dalībnieci frizieriem bija jāsapucē maksimums 15 līdz 20 minūšu laikā. Tas nozīmē, - jāstrādā ātri.

Dalībai konkursā Kristīni izvēlējies ASV matu kopšanas kosmētikas līdzekļu kompānijas “Farouk Systems Inc.”, kas ir zīmolu “CHI” un “Biosilk ražotāji”, pārstāvis, kā galveno iemeslu minot meistares profesionālās prasmes un veiksmīgo dalību nesen notikušajā frizieru konkursā “Finland Haircup” Somijā, kur friziere ieguva 2. vietu kāzu matu sakārtojumu kategorijā un 1. vietu vakara frizūru kategorijā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:54

Jaunākās diskusijas