Diskusijas raisa skolotāja rīcība Ķekavā

tautaruna.lv 30.decembris 2019, 11:27
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kāds matemātikas skolotājs Ķekavā izlicis asprātīgu paziņojumu saviem skolēniem. Kamēr soctīklos par šādu radošu risinājumu daudzi izsaka sajūsmu, kāda iedzīvotāja pauž sašutumu par šādas rīcības ētiskumu.
Sociālajā vietnē Facebook vairāk nekā 3000 cilvēku dalījušies ar attēlu, kurā redzams kāds matemātikas skolotāja paziņojums skolēniem. Pie attēla, kurā redzama Ķekavas baznīca, rakstīts: "Konsultācijas ir beigušās! Tuvākā lūgšanās vieta ir Ķekavas baznīca." Skolotājs norādījis arī baznīcas adresi.
Kamēr pie ieraksta komentāros cilvēki izsaka atzinību radošajam risinājumam un slavē pedagoga asprātību, kāda iedzīvotāja vērsusies "Bez Tabu Sūdzību dēlī". “Cik tas ir ētiski pret skolēniem?” vaicā Irēna.
"Malači skolotāji, ar humoru viss kārtībā un dzīve jautrāka. Neko nepiedienīgu neredzu!" raksta kāda komentētāja, atbildot uz sūdzību.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Jāatzīmē, ka jau iepriekš pedagogi Latvijā parādījuši radošu pieeju darbam. Piemēram, soctīklos sajūsmu izraisīja kāda skolotāja ieraksts, kurā bērniem, lai uzzinātu bezvadu interneta paroli, bija jāatbild uz vēstures jautājumu: "Šodienas skolas wi-fi parole: Tērvetes zemgaļu vadoņa vārds. Atskaņu hronikā dēvēts par valdnieku (konic), 1205. gadā vienojies par militāru savienību ar bīskapu Albertu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:45

Jaunākās diskusijas