Dietoloģe atklāj pārsteidzošu faktu par saldētām ogām

tautaruna.lv 15.decembris 2019, 16:16
 
pixabay
Lai gan svaigi produkti vienmēr esot veselīgāki, pētījumi atklājuši pavisam citu ainu par saldētām ogām, raksta "The Healthy".

Uztura speciāliste Eimija Gorina atklāj, ka saldētas ogas un augļi esot pat veselīgāki nekā svaigi.

Pētījums, kas publicēts žurnālā "Journal of Agriculture and Fodd Chemistry", atklājis, ka saldēšana palīdz labāk saglabāties barības vielām. E grupas vitamīni, kā ari kalcijs un dzelzs labāk sagalbājas vēsumā.

Saldēšanas process palīdz ogām un augļiem saglabāt savas vērtīgās uzturvielas un tādejādi mums ir iespēja tās uzņemt visu gadu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas