VIDEO: Jēkabpilī māmiņa neizpratnē par bērniem domāto pasākumu

tautaruna.lv 9.decembris 2019, 17:20
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Jēkabpiliete Gita vēlējusies iepriecināt savu 5 gadus veco meitiņu, pirms Ziemassvētkiem sagādājot viņai satikšanos ar multfilmas ”Ledus sirds” (”Frozen”) mīļāko tēlu Olafu. Rēzeknē, Latgales vēstniecībā ”Gors”, 21. decembrī notiks muzikāla izrāde ”Sniegavīrs Olafs”. Bērna mamma grasījusies iegādāties biļetes, bet organizatori viņu samulsinājuši: izrādes rīkotāji internetā informējuši, ka ”bērni līdz 7 gadu vecumam pasākumā var netikt ielaisti", vēstīja raidījums "Bez Tabu".
Gita ir neizpratnē un nezina kā rīkoties: pirkt vai nepirkt biļeti bērnam? Ja iegādāsies biļeti bērnam, vai piecus gadus vecā meitiņa var palikt aiz zāles durvīm?

Latgales vēstniecības ”Gors”, kas rīko izrādi ”Sniegavīrs Olafs”, pārstāve Edīte Husare atklāj, ka izplatītā informācija ir kļūdaina, atvainojas un aicina uz izrādi Gitas meitu un citus Olafa mazos fanus.

"Informācija ”līdz 7 gadiem var netikt ielaists” parasti ir uz klasiskās mūzikas koncertiem, kuros ir mūziķi, kuri lūdz, lai zālē ir klusums. Tā ir tehniska informācija, ko nejauši pārkopējām uz šo pasākumu. Mājaslapā mēs uzreiz izlabojām, jo apmeklētāji zvanīja un nesaprata. Sapratām, ka esam pieļāvuši kļūdu. Tomēr sociālajos tīklos, piemēram, ”Draugiem.lv” informācija palikusi neizlabota. Tā ir mūsu vaina, neesam izlabojuši, bet priecāsimies redzēt visus," pauda Husare.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas