Pēc traģēdijas Madonas novadā policija vēršas pie autovadītājiem

Rita Lazda 2.decembris 2019, 15:00
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64 Photo Agency
Pirmdienas rītā kādā dīķi Madonas novadā iebraukusi automašīna. Traģēdijā dzīvību zaudēja četri cilvēki. Pēc notikušā Valsts policija(VP) publicējusi svarīgu atgādinājumu autovadītājiem.
Šodien, 2. decembrī, ap deviņiem no rīta Valsts policija saņēma informāciju, ka Madonas novada Aronas pagastā automašīna Volkswagen Transporter nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca dīķī. Pēc sākotnējās informācijas divām personām - automašīnas vadītājam un pasažierim - izdevās izkļūt no automašīnas pašu spēkiem, bet pārējie četri pasažieri negadījumā diemžēl gāja bojā.

Sākotnējās darbības notikuma vietā veica ugunsdzēsēji glābēji, lai glābtu automašīnā esošās personas, kā arī izceltu transportlīdzekli no ūdens.

Par notikušo Valsts policija uzsāka kriminālprocesu, kura laikā tiks skaidroti notikušā apstākļi.Pašreizējā policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka ceļš konkrētajā posmā bijis apledojis.

"Valsts policija vērš autovadītāju uzmanību, ka būtiski izvēlēties laikapstākļiem un ceļa segumam atbilstošu braukšanas manieri - īpaši svarīgi tas ir ziemas periodā, kad situācija uz ceļa var strauji manīties," uzsver likumsargi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas