"Noteikti salauzāt stereotipus"; sievieti patīkami pārsteidz policistu rīcība

Lelde Veinberga 22.novembris 2019, 18:45
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Aivars Ķesteris/F64 Photo Agency
Valsts policija saņēmusi vēstuli no kādas Dārziņu iedzīvotājas, kura velta sirsnīgus vārdus policistiem, kuri atsteidzās palīgā atrast vecākus kādai mazai meitenei, kura bija aizklīdusi no mājām.

Viņa policijai pastāstījusi, ka novembra sākumā uz ielas sastapusi meitenīti, kura, pētot apkārtējo pasauli, aizklīdusi no mājām. Sieviete nekavējoties zvanījusi Valsts policijai. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Speciālo uzdevumu bataljona 1.rotas ekipāža operatīvi ieradās notikuma vietā, kur sastapa gan sievieti, kura izsauca policiju, gan septiņus gadus veco meitenīti. Policisti operatīvi atrada meitenes mājvietu un nodeva viņu gādīgo vecāku rokās!

Savā vēstulē iedzīvotāja vēlas pateikties policistiem, kuru iejūtība un gādīgums salauzis stereotipus, kas bija sievietei izveidojušies par likuma aizstāvjiem. "Pierādījāt, ka uz jums var paļauties, ka esat ļoti cilvēcīgi un labi, lieliski ļaudis," raksta iedzīvotāja.

"Mums ir patiess prieks, ka iedzīvotāji novērtē mūsu rūpes par iedzīvotāju drošību, turklāt šādas pateicības motivē! Paldies arī sievietei, kura neatstāja mazo meitenīti nelaimē un ziņoja policijai. Paldies, ka viņa nepalika vienaldzīga, bet parūpējās par meitenes drošību līdz policijas ierašanās brīdim!" pateicas policija.

Policija vairākkārt aicinājusi iedzīvotājus būt iejūtīgiem un atbildīgiem arī pret svešiem bērniem, kuri, iespējams, nomaldījušies vai ir prom no savas ģimenes.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:38

Jaunākās diskusijas