Pasažieri patīkami pārsteidz autobusa šofera rīcība

tautaruna.lv 13.novembris 2019, 19:46
 
Pixabay
Starppilsētu autobusa maršruta pasažieri Katrīnu patīkami pārsteigusi autobusa šofera rīcība saistībā ar mazu zēnu.

"Šovakar pa ilgiem laikiem sanāca braukt starppilsētu autobusā.

Pēkšņi šoferis pa visu autobusu nobļaujas: “Mazais, Tava pietura - Code” . Puisītis taisās kāpt laukā, bet šoferis pirms tam pāprasa, vai tiešām pietura ir īstā un, lai parāda, ka tiešām ir vecmamma atnākusi pretim. Tikai tad, kad pārliecinājās par puisēna drošību, izlaida laukā.

Vai nu traģiskais stāsts ar mazo Ivanu, vai augstā atbildība, bet ir forši, ka nepalaida mazu bērnu vienu pašu tumsā," priecājas Katrīna.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Jau ziņots, ka 2017.gada vasarā Liepājas pusē policija un brīvprātīgie desmit dienas meklēja bezvēsts pazudušu piecus gadus vecu zēnu, kurš no savas dzīvesvietas Liepājā, Pāvilostas ielā, bija izgājis 1.jūlijā aptuveni plkst.8.30. Policija bija noskaidrojusi, ka puika viens pats, visticamāk, sajaucot pieturvietas, aizbraucis ar autobusu Grobiņas virzienā. Pazudušais zēns 11.jūlijā tika atrasts miris Grobiņas novada Dubeņos meža masīvā brikšņos. Ekspertīzē secināts, ka zēns miris no vispārējās organisma atdzišanas pazeminātas temperatūras iedarbībā.

Policija sāka kriminālprocesu, lai precīzi noskaidrotu gan zēna pazušanas un nāves apstākļus, gan izvērtētu iespējamo vecāku un autobusa šofera, kurš veda zēnu viņa pazušanas dienā, atbildību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:31

Jaunākās diskusijas