Sieviete vēlas nomirt vienā dienā ar vīru, taču tiek apsūdzēta slepkavībā

tautaruna.lv 10.novembris 2019, 0:03
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / pixabay
Meivisa un Dennis Ekklestoni bija precējušies 60 gadus. Kad vīrietim diagnosticēja zarnu vēzi, viņi nolēma, ka vēlas nomirt vienlaicīgi, vēsta ārvalstu mediji.

81 gadu vecais Dennis cīnijās ar vēzi un pāris vēlējās mirt līdzās. Meivisa un Denis slimnīcā iedzēra nāvējošas zāles, taču tās uzreiz neiedarbojās un viņus pārsteidza meita ar mazmeitu. Dennis un Meivisa gulēja sadevušies rokās blakus novietotās slimnīcas gultās.

Diemžēl Dennis pēc 20 minūtēm nomira, kamēr Meivisu ārstiem izdevās glābt. Nākamajā dienā viņa tika arestēta un 30 stundas pavadīja cietuma kamerā. Vēlāk viņai bija jāizcieš trīs nedēļu ilga tiesas prāva, kurā viņu apsūdzēja slepkavībā.

Tiesa lēma, ka sieviete nav vainīga. Viņas meita tiesas laikā publicēja aizkustinošu attēlu, kurā abi viņas vecāki redzami līdzās slimnīcas gultās: "Mammu apvainoja slepkavībā, jo viņa mēģināja izdarīt pašnāvību kopā ar mūsu vēža novārdzināto tēvu. Viņš negribēja vairs ciest sāpes un viņa nespēja noskatīties savas mūža mīlestības ciešanās."

Sieviete atklāj, ka viņas mātei šobrīd klājas labi. Pēc tiesas mediji ziņoja, ka Meivisa bijusi "dusmīga" pamostoties slimnīcā un uzzinot, ka viņas pašnāvības mēģinājums beidzies neveiksmīgi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas