Sievieti no laukiem pārsteidz redzētais lauku labumu veikalā Rīgā

Baiba Puriņa 23.oktobris 2019, 15:48
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Sociālajā vietnē Facebook īstu "vētru" komentāru sadaļā izraisījis konta Slepenais pircējs ieraksts, kurā kāda sieviete dalījusies ar savu pieredzi Rīgas lauku labumu veikaliņā.
Sievieti no Saulaines pamatīgi izbrīnījušas veikala produktu cenas. "Iegāju pie Stabu un Barona [ielu] krustojuma vienā lauku labumu veikaliņā. Esmu no laukiem- ieraudzīju cenas un gandrīz nomiru. Kurš tās pērk? Briesmīgi. Man uzpircēji par kartupeļiem maksā 15 centus. Eh....palika rūgti," savu sašutumu pauž sieviete, kura tālāk ierakstā nodēvēta par Helmas tanti.

Viņas fiksētajos kadros iespējams redzēt, ka, piemēram, kartupeļi maksā vairāk nekā 2 eiro kilogramā.

Komentāros cilvēki neslēpj sašutumu par bioloģiskās pārtikas veikalu augstajām cenām. "Lai uzlabotu ekonomisko situāciju, pie mums maksimāli un regulāri paaugstina nodokļus! Un to var salīdzināt ar šī veikala cenu politiku... veikalniekam šķiet, ja būs dārgāk - būs lielāki ienākumi! Bet patiesība ir gluži cita! Lai palielinātu apgrozījumu, ir jāsamazina cenas. Un tā pašizmaksa nav tik liela, lai liktu šādas cenas! Zinu no pieredzes! Man neskauž, ja nopelna, bet jābūt tak reālam!" raksta kāda komentētāja.

Tomēr ir arī tādi, kuri nostājas tirgotāju pusē: "[...] Vidēji maza veikala izdevumi Rīgā mēnesī, atkarībā no m2, vietas un darbinieku skaita, var būt no 2000 - 4000 eiro."

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas