VIDEO: Kas neredzēts! Mētrienas pagastā pār ceļu traucas teju 40 mežacūkas

Rita Lazda 22.oktobris 2019, 15:00
 
Ekrānšāviņš no video
Šis tik tiešām ir kas neredzēts! Tā, iespējams, nodomā tie, kuri jau pamanījušies noskatīties video, kas uzņemts tepat, Latvijā. Tajā redzams, kā par ceļu Mētrienas pagastā pārskrien tiešām ļoti iespaidīgs skaits mežacūku.
Kā norāda publikācijas autori "Zemnieku Saeima", tad uzņemtajos kadros redzami ap 40 šie meža dzīvnieki. "Mežacūku maratons Mētrienas pagastā. Dalībnieku skaits - aptuveni 40."

Kā liecina "Latvijas Mednieku asociācijas" publicētā informācija, tad mežacūku sezona ilgst visu gadu. Kā liecina publiski pieejamā informācija, tad medības ir svarīgs un nozīmīgs nodarbošanās veids ap 25 tūkstošiem Latvijas iedzīvotāju.

Mednieki aktīvi iesaistās medību saimniecības veidošanā, ar ko saprot dabas resursu izmantošanas sistēmu, kas vienlaikus ar medību produkcijas ieguvi nodrošina saimnieciski pieļaujamo dzīvnieku skaitu un medījamiem dzīvniekiem nepieciešamās vides saglabāšanu. Mednieka pienākums ir medību resursus izmantot tā, lai nodrošinātu medījamo dzīvnieku sugu populāciju, genofonda un medījamo dzīvnieku apdzīvotās vides aizsardzību un saglabāšanu, norādīts "LATMA mājaslapā".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:59

Jaunākās diskusijas