FOTO! Sieviete uzvelk visas savas drēbes, lai nemaksātu sodu par bagāžu

Lelde Veinberga 19.oktobris 2019, 20:38
 
Facebook
Sociālajos tīklos strauju popularitāti ieguvusi kāda lidmašīnas pasažiere, kura pēc aizrādījuma par smago bagāžu nolēmusi situāciju risināt visai drosmīgi, vēsta britu tabloīds "Mirror".

Reģistrējoties lidojumam, Gelai Rodrigezai tika aizrādīts, ka bagāža ir par smagu un, lai tā tiktu pieņemta, nepieciešams papildus samaksāt. Sieviete atteicās maksāt un nolēma "lieko" apģērbu uzvilkt.

Gela uzvilka aptuveni 2,5 kilogramus apģērba, atzīstot, ka kļuvis ļoti karsti. Sieviete uzvilka papildus aptuveni trīs bikses, piecus kreklus un trīs žaketes.

Pēc paveiktā pasažiere nofotografējusies un foto diezgan ātri apceļojis sociālos tīklos. Ar bildi sociālajā tīklā Facebook cilvēki dalījušies vairāk nekā 19 000 reižu.

Rodrigeza pastāstīja, ka viss gājis gludi un viņa tikusi ielaista lidmašīnā. Taču sieviete aicina citus tā nedarīt, jo viņai palicis ļoti karsti.

Kā norāda "Mirror", šī nav pirmā reize, ka lidmašīnas pasažieri nolēmuši uzvilkt vairākas kārtas apģērba, lai atbrīvotu bagāžu. Daudzos gadījumos cilvēki tāpat nav tikuši ielaisti lidaparātā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas