Saimniekšovā atklājas pārsteidzoša informācija par vienu no līgavaiņiem

tautaruna.lv 16.oktobris 2019, 14:08
 
Ekrānšāviņš no video
Sievas meklēšana Vitālija sētā beigusies visai neparasti – saimnieks paziņojis, ka nevienu no meitenēm un ceļojumu nevēlas, bet paliks ar savu draudzeni Lauru. Pēc šā pavērsiena ir pilns Lanas mērs, meitene atklāj visu, ko domā par neizlēmīgo solījumu bārstītāju, raksta "skaties.lv".

Meitene pēc Vitālija lēmuma paziņošanas izplūda asarās, bet nu atklāj, ka raudājusi vairāk par iespēju netikt kārotajā ceļojumā, ne Vitāliju.

”Nu, nav Vitālijs mans īstais. Kam man tādu vīrieti, kurš visu sola, bet neko neizpilda? Visi viņa solījumi vējā. Viņš man solīja, ka no Laura šķirsies, ka brauks ceļojumā ar mani. Ko tik viņš nesolīja.

Bet kam man tādu tukšu solījumu bārstītāju. Nekāds baigais skaistulis viņš nav - es esmu pārāk smalka un skaista, lai par viņu asaras lietu!

Rakstura ziņā viņš arī tāds bakstāms stumdāms. Nu, nevajag man mājās vēl vienu skapi, ko stumdīt,” par Vitāliju neskumst Lana.

Lai arī ekrānā Vitālijs pauda vēlmi turpināt jauku draudzību ar meitenēm, Lana var pastāstīt - pēc lēmuma paziņošanas saimnieks uzvedies kā īsts zaķpastala.

”Pasakot, ka paliek ar Lauru, kas nozīmē, ka viss mums solītais vējā, viņš pats aiz kauna zemē ielīda. Kamēr mēs savācām mantas no mājas, viņš aizgāja pie kaimiņiem, laikam kauns bija acīs skatīties.

Nesaprotu, ko tāds cilvēks vispār darīja šovā? Tas, kur viņš dzīvo, ir nekopts, netīrs miteklis. Laura visu laiku staigāja, jautājot, kad brauksim mājās. Ja ej uz šovu, padomā, kur tu citus cilvēkus ielaid un kādos apstākļos nostādi!” Vitāliju kaunina simpātiskā meitene.

Viņa atklāj, ka nemaz jau četrus gadus viņš ar savu Lauru kopā nebijis - kādā dzērienu lietošanas brīdī viņš licis manīt, ka romāns uzplaucis īsi pirms filmēšanās.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas