VIDEO: Rīgā ar bezpajumtniekiem pamana mazu bērnu

tautaruna.lv 14.oktobris 2019, 12:27
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Pagājušajā nedēļā galvaspilsētas likumsargu un Stacijas laukumā dirnošo bezpajumtnieku sarunu pārtraukusi kāda garāmgājēja. Sieviete norādījusi uz kādu krietni nopietnāku problēmu nekā iedzert mīlošo izgaiņāšana, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Sieviete policistiem norādīja un netālu esošo skolnieci, kura uzturas bezpajumtnieku kompānijā un, iespējams, ir apmaldījusies.

“Viņa šeit staigāja. Atnesa tām dāmām kafiju. Es nezinu, kā tas notika, bet atnesa viņām kafiju. Kad prasīju, kur mamma, kur tētis, viņa atbildēja, ka mamma darbā, tētis veikalā. Kad jautāju, kur tad ir tētis, viņa teica, ka viens aizbraucis mājās. Septiņi gadi. Staigā viena pati. Es negribēju viņu šeit atstāt,” policistiem pastāstīja sieviete.

Policistiem izdevies noskaidrot meitenes identitāti, brīdi vēlāk viņi sazinājušies ar meitenes māti, un pieņemts lēmums bērnu nogādāt dzīvesvietā.

Policisti apsekoja dzīvesvietu, netika konstatēti nekādi apstākļi, kas neļautu bērnam atgriezties dzīvesvietā. Kā paskaidrojusi māte, bērnam pēc pagarinātajām stundām bija jādodas mājās. Kādēļ meitene nokļuvusi Stacijas laukumā un uzturējusies kopā ar bezpajumtniekiem, viņai nebija ne jausmas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:03

Jaunākās diskusijas