Māte atklāj neparastu pidžamu triku, lai nomierinātu bērnus pirms gulētiešanas

tautaruna.lv 6.oktobris 2019, 21:43
 
pixabay
Divu bērnu māte Džesika D'Entremont atklājusi apburošu triku, kā panākt, lai nomierinātu meitas pirms gulētiešanas.

Sievietes enerģiskās meitas - trīs gadus vecā Hannelore un četrus gadus vecā Emma, pirms gulētiešanas vienmēr esot nemierīgi skraidījušas pa māju. Līdz ar to ģimenē bieži gulētiešana pārvērtusies cīņā, vēsta tabloīds "Daily Mirror".

Kādu vakaru viss mainījies, kad māte meitām iedevusi pidžamas, kas tumsā spīd. Sieviete meitām pateikusi, ka, lai pidžamas darbotos, meitenēm nekustīgi jāguļ zem istabas lampas, lai gaisma uzlādētu "spīdumu". Kopš šī vakara, Hannelore un Emma katru vakaru pirms gulētiešanas guļ sastingušas uz istabas grīdas, lai "uzlādētu pidžamas", kamēr Džesika spēj apdarīt mājas soli.

"Es no atvilknes izņēmu pidžamas un teicu, ka tās tumsā spīdēs, kā "uguni spļaujoši pūķi". Viņas desmit minūtes nepakustināja ne muskuli, kamēr es sakārtoju mantas. Man viņas nācā piespiest doties gulēt," atklāj apķērīgā mamma.

Džesika un viņas vīrs Ēriks, kurš ir ugunsdzēsējs, šo triku tagad bieži izmanto, lai meitenes mierīgi dotos pie miera. Šis triks palīdz ne tikai meitenēm atpūsties pēc dienas, bet arī abiem vecākiem pabūt divvientulībā.

Džesika no rītiem pidžamas atliek atpakaļ atvilktnē, lai tās "zaudētu savu spožumu". "Prieks, kas piepilda, kad redzi, ka bērni ir mierīgi un tev ir piecas minūtes sev pašam, ir kaut kas tāds, ko sapratīs visi vecāki," norāda sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas