Dzīve kā cīņa: trīs horoskopa zīmes ar vissmagāko likteni

tautaruna.lv 30.septembris 2019, 7:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme. / F64
Liktenis izaicina pilnīgi visus cilvēkus, taču īpaši smagiem pārbaudījumiem cauri dzīvē jāiziet trīs horoskopa zīmju pārstāvjiem.

Lauva

Lauva tiecas uz neesošiem ideāliem. Lauva jūt savu pārākumu pār citiem cilvēkiem un demonstrē to, sarežģījot savu dzīvi. Lai atvieglotu sev dzīvi, Lauvām jākļūst pacietīgākām.

Zivis

Zivīm ir divi šķēršļi uz laimīgu dzīvi - nepastāvība un mūžīga tiekšanās uz fatālismu. Zivju rīcība ne vienmēr ir loģiska, bet vārdi nesakrīt ar darbiem. Šī iemesla dēļ daudzi cilvēki nevēlas nekādas attiecības ar Zivīm, lai netiktu piemānīti. Taču Zivis to dara nevis ļauna nolūka vadīti, bet tāpēc, ka viņām bieži mainās vēlmes un mēŗki. Zivis uzskata, ka pasaule griežas ap viņiem un pie visa vainīgs liktenis. Zivīm jāiemācās redzēt problēmas sakni sevī un savā uzvedībā.

Vēzis

Vēzim neļauj būt laulīgam pārlieku liela piesardzība un sapņi bez to realizēšanas. Vēzis vienmēr sper soli uz priekšu un tad divus atpakaļ. Vēzim ir jāsaprot, ka viņa piesardzība pasargā ne tikai no problēmām, bet arī no dzīves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas