VIDEO: Siguldā 26 gadus vecs vīrietis mēģina izdarīt pašnāvību

tautaruna.lv 20.septembris 2019, 14:31
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Siguldā jau kādu laiku sociālajā namā Rožu ielā izmitināts jauns vīrietis ar psihiskiem traucējumiem. Ēkas iedzīvotāji ilgstoši sūdzējušies policijai, taču viņi lietas labā neko nav tiesīgi darīt. Otrdien jauno vīrieti piemeklēja kārtējā agresijas lēkme, un viņš centās sev padarīt galu ēkā izraisot ugunsgrēku, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Kopš Rožu ielas 18. namā sāka dzīvot kāds aptuveni 26 gadus vecs vīrietis, mājinieku ikdiena kļuva nemierīga. Par spīti tam, ka iedzīvotāji jauno kaimiņu uzskata par nepieskaitāmu, viņu kontrolēt vai savaldīt nevarēja neviens.

Trešdien ap pusdienas laiku jaunajam vīrietim uznāca kārtējā lēkme - kā to sauc apkārtējie. Viņš, kliegdams par vēlmi atņemt sev dzīvību, savā viesistabā izraisīja ugunsgrēku.

Lai neviens netiktu iekšā dzīvoklī, kaimiņš bija aizbarikādējis ieeju. Ugunsdzēsēji kopā ar policiju krietni nopūlējās, lai nelaimi novērstu.

Ugunsdzēsēji nodzēsa degošo grīdu, pirms kāds no kaimiņiem paspēja saelpoties dūmus. Jaunais vīrietis tika aizvests prom. Apkārtējie pieļauj iespēju, ka viņš tagad atrodas psihiatriskajā klīnikā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:05

Jaunākās diskusijas