VIDEO: Aculieciniekus pārsteidz iespaidīga avārija Rīgas centrā

tautaruna.lv 19.septembris 2019, 15:13
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Rīgas centrā, iepretim Satiksmes ministrijai, iespaidīgu avāriju pieredzējis kāda “BMW” šoferis, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 13.00 dienā par pamatīgu “šovu” vairākiem desmitiem sabiedriskā transporta pieturās stāvošo ļaužu un nejaušu garāmgājēju parūpējies kāda pelēka 3. sērijas “BMW” šoferis.

Viņa vadītais automobilis, kas parādījies no Vecrīgas puses, pēkšņi saslīdējis un ar milzīgu blīkšķi “aizslaucījis” vairākus ceļmalas nožogojumus, kas aizlidojuši uz visām debespusēm, pēc kā, turpinādams griezdamies kā vilciņš, apstājies vien ceļa vidū, krietnu gabalu tālāk.

Tobrīd visapkārt nolijis auto detaļu lietus, un viens no nožogojuma posmiem pat trāpījis netālu pieturā stāvošam autobusam, tomēr incidents beidzies bez cietušajiem, un ne pats “BMW” šoferis, ne kāds cits šajā negadījumā nav cietis.

“Izbraucu no tilta apakšas, un pēkšņi sāka slīdēt priekšējie riteņi. Tobrīd bija ļoti spēcīgs lietus. Jā, automašīna sāka griezties, divi sitieni, un, lūk, rezultāts. Nevienu citu neaizķēru. Ātrums nebija liels, vienkārši nepaveicās,” saka “BMW” vadītājs Andrejs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas