VIDEO: Jaunā māmiņa Brīvības ielā ierauga briesmīgu skatu

tautaruna.lv 12.septembris 2019, 17:20
 
F64
Pavisam nepatīkams skats Rīgā, Brīvības ielā, pārsteidzis kādu jauno māmiņu, kura pastaigājās pa ceļa malu, vēstīja raidījums ""Degpunktā".

Netālu no sabiedriskā transporta pieturas “Meža skola” ielas malā piestājis kāds pelēkas krāsas apvidus auto ar prāvu piekabi. Turpat ceļa malā stāvēja arī jaunā māmiņa Liene. Viņas uzmanību neviļus piesaistīja spēkrata pārvadātais saturs, un ziņkāre lika automašīnai pieiet tuvāk. Sieviete, ieraugot kravu, ātri vien riebumā atkāpās.

“Tas ir pretīgi, man bija tāds šoks. Kad es gāju garām, man bija jāpaskatās, kāpēc tur tā aizmugurē tās asinis,” stāsta Liene.

Piekabē bija iekrauts sadalīts meža dzīvnieka līķis, bet automašīnas vadītājs nebija parūpējies par nekādu pārsegu, kas nejauko skatu noslēptu no apkārtējo acīm.

“Tajā piekabē iekšā bija nogriezta vai nu brieža, vai nu aļņa galva, es viņus riktīgi neatšķiru. Kaut kāds vēl asiņains gaļas gabals, un kājas priekšējās bija nogrieztas, tieši, kur tie nadziņi ir. Tas viss stāvēja viņam neapklāts ne ar ko,” atminas Liene.

Latvijas Mednieku asociācijas valdes priekšsēdētājs Haralds Barviks uzsvēra, ka noslaktētā aļņa īpašnieks īsti korekti nerīkojās, taču šādi izrīkoties nav aizliegts.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas