Autovadītājs pieķer, kā policisti Rīgā pārkāpj noteikumus

tautaruna.lv 15.septembris 2019, 11:48
 
Sanita Ceirule/F64
Kāds aculiecinieks ne reizi vien ir redzējis, kā Rīgā, pie Brasas tilta autovadītāji pārkāpj ceļu satiksmes noteikumus. Situāciju viņš apraksta "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu").
“Jau vairākus mēnešus noskatos uz daļēji slēgto Brasas tiltu no Raiņa kapu puses. Grūti noskatīties, ka policija izmanto savu dienesta stāvokli.

Policija pietuvojas tiltam bez bākugunīm, tad pastāv, sagaida šķērsošanas momentu, kad nenāk pretī tramvajs, ieslēdz bākugunis un šķērso tiltu, lai nebūtu jābrauc apkārt, kā visiem autovadītājiem.

Un tā katru dienu pa vairākām reizēm, skumji. Šodien policijas automašīna šķērsoja tiltu, kā visas iepriekšējās policijas automašīnas ar nepamatoti ieslēgtām bākugunīm. Pēc dažām minūtēm šī automašīna iebrauca Duntes ielas “Circle K”, kas apliecina, ka tilta šķērsošana nav dienesta vajadzībām.

Kā būtu, ja es ar savu privāto automašīnu brauktu “zem ķieģeļa”? Ātri vien man uzliktu sodu, bet kungi to var darīt likumīgi. Nav jau nekas baigais, bet sāpīte sirdī mīt!” raksta aculiecinieks.

Komentāros interneta lietotājiem viedokļi ir dažādi. Daļa raksta, ka autovadītājs pārspīlē, it kā pats nekad nebūtu pārkāpis nevienu noteikumu. Pie tam, pēc kāda komentētāja paustā, tādejādi policija taupa degvielu, ko pērk par nodokļu maksātāju naudu.

Vēl kāds piebilst, ka arī nācies novērot šādu "nekaunību".

Kā ziņots, Brasas tilts, kura remontdarbi patlaban ir apturēti, līdz ziemai, visticamāk, tiks iekonservēts, bet blakus tam - atvērta dzelzceļa pārbrauktuve, kuru varēs šķērsot abos virzienos.

Brasas pārvada būvdarbi apstājās maija sākumā, jo remontdarbu laikā tika atklāti apbedījumi, kuru dēļ darbi objektā tika apturēti.

Brasas pārvads pār dzelzceļu uzbūvēts un nodots ekspluatācijā 1959.gadā un līdz šim būtiski pārbūves darbi nav veikti. Kopējās pārbūves darbu izmaksas līdz šim bija plānotas 10,87 miljoni eiro.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas