Profesionālas fotogrāfes darbs šokē pasākuma organizatorus

tautaruna.lv 1.septembris 2019, 21:00
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Ilze Zvēra/F64
Nolīgstot profesionālu fotogrāfu pasākuma iemūžināšanai, parasti tiek sagaidīts kvalitatīvs rezultāts, taču kāda pasākuma rīkotājiem nācās vilties, kad gaidītās bildes nepatīkami pārsteigušas.

Portālā "Sūdzības.lv" kāds iedzīvotājs atklāj, ka pasākumam nolīdzis profesionālu fotogrāfi, kuras darbs šokējis.

"Vienkārši pateikšu, ka bildes sanāca bez galvām (konkrēts piemērs: no trim cilvēkiem vienam galvas nav), kopbildes bez kājām, daudz bildes, kur puse no cilvēka (nevar saprast ko tieši fotografēja). Te nav runas par interesantiem kadriem, te ir runa par to, ka tādas pamata lietas kā "galvas-kājas" tiek ignorētas. Rodas iespaids, ka sieviete paņēma fotoaparātu un "šāva" ar cerību, ka kaut kas sanāks," nepamierināts ir ieraksta autors.

Viņš atklāj, ka kāds viesis arī paņēmis profesionālo fotoaparātu un viņam bildes izdevušās labākas, nekā fotogrāfam.

Tiek atklāts, ka fotogrāfam palūgts arī ko nofotogrāfēt pirms pasākuma, kas radījis jaunu apjukumu: ""Fotogrāfs" atteica, vienkārši pagriezās uz aizgāja citā stūrī, pateica, ka sāks fotografēt ar pasākuma sākumu, kaut gan telefoniski prasīju atbraukt agrāk (15 min pirms), lai uztaisītu pāris bildes pirms. Paskaidrošu, ka samaksu viņa ņem par stundām, nevis par pasākumu, tāpēc nenojaušu kāds bija pamats atteikumam."

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas