"Vienreiz tas ir jāizbeidz"; mediķis nikns par automašīnu parkošanu

tautaruna.lv 25.augusts 2019, 0:06
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kāds medicīnas darbinieks publicējis dusmīgu ierakstu par automašīnu parkošanu pie daudzdzīvokļu namiem.

"Nu vienreiz, tas tak ir jāizbeidz, cik var! Padomājiet loģiski, kā mēs varam izglābt cilvēka dzīvību, ja Jūs šādi bloķējat māju iekšpagalmu ceļus!!!!" teikts ierakstā. Mediķis bijis tik nikns, ka atstājis autovadītājam zīmīti.

"Nekad, neesmu atstājis lapiņu aiz mašīnas vējstikla, šoreiz to izdarīju. Domā, kur parkojies. Labi, ka mūsu OMT vadītāji spēj izlavierēt, braucot atpakaļgaitā, jo operatīvais transports nav milzīgs, bet, kā lai izbrauc VUGD?! Sadegsiet dzīvi!!!!" vārdos nesaudzīgs ir ieraksta autors.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Arī komentāros cilvēki izsaka kritiku par šo situāciju un, kāds pat norāda, ka neapdomīgie šoferi būtu pelnījuši skarbākus vārdus: ""Jūsu parkošanās dēļ cilvēks gandrīz zaudēja dzīvību, jo 'ātrie' nevarēja piebraukt. Bet, kas būtu, ja tā būtu bijusi Jūsu/Jūsu tuvinieka dzīvība?? Apdomājiet labi nākošajā reizē!" - es atstātu tādu zīmīti. Tomēr vēl efektīvāk - ja visus iespējamos (medicīnas, iespējams pat bēru, utt. ) izdevumus, kas radušies šīs parkošanās dēļ, piestādītu auto vadītājam. Tas ātri vien būtu efektīvi!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:47

Jaunākās diskusijas