Pēc jaunas gultas iegādes bērnam parādās izsitumi; cēlonis ir šokējošs

tautaruna.lv 24.augusts 2019, 14:13
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Alise Šulce/F64
Portālā "Sūdzības.lv" publicēts ieraksts, kurā kāds iedzīvotājs atklāj, ka bērnam pēc jaunas gultas iegādes veikalā "Omptimus mēbeles" sākusies alerģija.

Vecāki atklājuši, ka bērnam pēc nakšņošanas jaunajā gultā parādījušās pumpas.

"Sākām izdomāt visādas alerģijas, nedosim dzert šo, nedosim ēst to, bet pumpu pēc katras nakts palika vairāk. Aizbraucām uz 2 nedēļām uz laukiem, bet, kad atgriezāmies, pēc pirmās nakts bērns bija viss vienās pumpās. Sākām apskatīt gultu, izrādās gulta ir pilna ar blaktīm, kuras, protams, mēs nekad nebijām redzējuši. Aizbraucu, uzrakstīju iesniegumu, lai atgriež naudu vai maina pret matrača gultu, bet tika atteikts, jo neesot brāķis. Ja negribiet blaktis, nepērciet Optimus mēbeles," sašutis ir ieraksta autors.

Taču kāds komentētājs oponē: "Alksnī, melnalksnī, ozolā blaktis nedzīvo. Tas zināšanai nākotnē. Svaigi pagatavotās mēbelēs un veikalā blaktis - nereāli. Tad jau visās ražotajās mēbelēs, kas izgatavotas turpat, kur gultiņa, bija jābūt blaktīm. Tās noteikti ievazātas ar drēbēm, vai gultas veļu. Sīkais laikam pavāļājies ciemos pa gultu un pārnesis mājās nelūgtos ciemiņus. Tie ar laiku savairojušies."

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas