FOTO: Ūdens cisternas un krēsli uz ietves - Daugavpilī pie bankām rindas kā "deviņdesmito" krīzē

tautaruna.lv 20.augusts 2019, 13:30
 
Daugavpilī pie bankām garas rindas veido savu darbību apturējušās "PNB Bankas" klienti. Cilvēku ērtībām tur nodrošināti soliņi un ūdens cisterna slāpju veldzēšanai, vēsta portāls "gorod.lv"
Šorīt Rīgas ielā, Daugavpilī pie bankas "Citadele" uzstādīta dzeramā ūdens cisterna, kuru var izmantot iedzīvotāji. Jāatzīmē, ka jau no vakardienas agra rīta pie visām Daugavpils bankām veidojās garas rindas. Līdzīga situācija novērojama arī šodien.

Jau vēstīts, ka ka "PNB bankas" darbības apturēšanas dēļ Daugavpils pilsētas un tās kapitālsabiedrību budžeti var zaudēt 1,34 miljonus eiro. Ziņots arī, ka "PNB bankas" klienti garantēto atlīdzību līdz 100 000 eiro varēs saņemt no 22.augusta. "PNB bankas" klientiem garantētās atlīdzības izmaksās banka "Citadele".

Latvijas rezidentiem, kuriem ir aktīvs konts ar maksājumu karti vai aktīva internetbanka "Citadelē", jāaizpilda pieteikums par garantēto atlīdzību saņemšanu internetbankā vai "Citadeles" filiālē, kā rezultātā personas garantētā atlīdzība tiks pārskaitīta uz šīs personas kontu "Citadelē". Tikmēr Latvijas rezidentiem, kuriem nav konta "Citadelē", jādodas uz šīs bankas filiālēm, bet pēc tam būs iespējams saņemt naudu ar pārskaitījumu uz jebkuru kontu jebkurā iestādē.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:05

Jaunākās diskusijas