Jēkabpilī ģimenei grūtā brīdī uzspīd neticama veiksme

tautaruna.lv 25.augusts 2019, 19:22
 
F64
Simtgades loterijas simbols Ķiploks izrādījies liktenīgs kādai kundzei Jēkabpilī, jo tieši šis simbols viņas Simtgades loterijas biļetē vēstīja par 10 000 eiro laimestu. Sieviete stāsta, ka ķiplokiem viņas dzīvē ir nozīmīga loma – tos audzējot viņas vīrs, informē "latloto.lv".

Laimētāja stāsta, ka ir azartiska, bet līdz šim viņas lielākais laimests bija 500 eiro. Laimīgo biļeti viņa iegādājusies iLoto, uzreiz pēc pārnākšanas no darba.

Pirmā reakcija bijusi neticība. Pēc tam sekojis zvans vīram, kurš paudis tādu pašu neticību, bet ar laiku abi apraduši ar nepieredzēto situāciju.

Laimesta tērēšanai kundzei konkrētu plānu nav. Viņa atzīst, ka laimests nācis ģimenei grūtā brīdī, kad vairāki ģimenes locekļi bieži apmeklē ārstniecības iestādes, tāpēc veselības uzlabošana būšot viens no veidiem, kā laimests tiks izlietots.

Jāpiebilst, ka Latvijas iedzīvotāji ik pa laikam dalās ar interesantiem stāstiem, kā laimējuši loterijās. Piemēram, nesen tika vēstīts, kā pāris no Ēdoles vienā mirklī tikuši pie 100 000 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas